Categories
Home Decor

Modern Minimal Design of Vela Aluminum Lamp

      A bulb is added in the soldered cylindrical shell that also doubles as a stand. Beautiful and really modern really! )       To bring the wire into the lamp, just a really small hole has been cut out of it.   The procedure photo to produce the lamp is shown here.   And these two things are the only two elements for your lamp. Obviously, remember the bulb! This one is a newspaper version of the lamp. Looked great that way ? However, it seemed better when produced from aluminum!

Categories
Home Decor

Perfect Escape in Your Own Backyard

The studio is regarded as a ideal place for disconnecting, studying, meditating, as well as sleeping immediately, the cabin’s merely missing detail is there is no bathroom, but the total Brooklyn townhouse is only steps away. It does not require a bathroom or some kitchen because it is only a couple of steps away in the townhouse that is the primary home. Plus it’s power also so you are able to do particular activities while in there. The studio might be small however, it’s particular purposes you won’t anticipate. A skylight is additional that allows lots of natural light to the space. Made of wood, it’s an attractive design that appears modern. It retained the feel of wood rather than painting it. Small windows are observed in that the studio that gives opinions to this backyard. It utilized white paint to the inside to make it seem brighter. You can even sleep in the drop that makes them feel just like getting camping. Or if you would like some alone time, then you are able to spend a night . Together with the guy inside we’re given an notion of the way small that the space actually is although the small region, a few decors were inserted just like the plants and that the wall art. A long rectangular window has been put on one of those facades, allowing a few perspectives of this garden and principal property. This cabin utilizes vertical wooden boards and comes with an inclined roof which is half planted/half skylight. Found here is the cross section of this garden studio. It is really a small space but it may already offer anything you want to break, sleep and live. During this floor program, you may even find the main home which is only a couple of steps in the garden studio.

Categories
Home Decor

Sophisticated Clamp Pendant Light with Upholstered Design

Who would expect that even a lighting can be upholstered like this one? It sure is lovely, isn’t it? The exterior exposes a stunning upholstery work with some deep buttons in it.        It made use of soft and first quality leather which are usually used for clothing. This material could stretch perfectly. The lighting comes in two colors: black and white.  The interior of the light has a smooth finish that adds elegance to the piece.Perfect type of material was use that could fit the radius of the hemispheric surface.  The rhombus design and buttons are indeed a plus to this item!

Categories
Home Decor

An Australia Home Split into Two

The Two Halves House is located on Silverwattle Drive. It is divided into two pavilions of exactly the same size. Its upper-level pavilion contains sleeping areas while the lower level houses the kitchen, dining, living spaces, and garage.Seen here is the living room of the house which features a light gray sofawith throw pillows in pink and blue. The space also has an area rug that defines the center part where two wooden tables are placed. Notice also that the fireplace is placed on top of a shelf. Below that is a storage for firewood. There is also a purpose-built, low-set bench seat that runs around the room. This provides a space for guests for casual seating.The living room has a tall glass window that brings natural light into the space. One can see the beauty of the outdoor surrounding through the window.In the interior, it used light-toned birch ply for the walls and ceilings. Custom-designed steel and Paperock island bench reflect the angles of the split form. The interior also features a raked ceiling and skylight that encourages anyone who sees it to look up. Seen here is the entryway which is a few steps lower than the front door. You can get a glimpse of the low bench that runs through the space as well as the tall windows that make the house bright. The kitchen has plenty of space since it is designed as a communal zone. It features a large black island with seating that matches with the black countertop, backsplash and shelving. The kitchen uses the same materials as the other areas of the house. There is a good contrast between the kitchen island and the cabinets. It is also bright because of the glass doors and windows in it. Next to the kitchen is a set of stairs that lead to the second half of the home. When one gets to the other half, it has two doors wherein one opens to the bathroom while the other one is for the bedroom. Seen here is the bedroom of the house. Although it remained neutral in terms of color, a pop of blue is added to it. Also in the bedroom, this one shows a floor-to-ceiling cabinet where the owners can keep their personal belongings like clothes. It has a lighter shade of blue to add more life to the bedroom. Like the living room, the bedroom also has a tall window that brings natural light into the space. The bathroom of the house used black ceramic tiles for the flooring and walls. The designer opted to use white floating cabinet and bathtub to balance the look. Like the previous space, this one also has a tall glass window. The two forms of the house are offset and are separated far enough so that they don’t overshadow each other. When you look at it, it appears like two different houses in the same area. The material palette of the house is minimal and raw from the outside. However, it is warm and refined on the inside. The exterior used naturally fire-resistant Blackbutt for its cladding and windows.

Categories
Home Decor

Enchanting and Stylish Interiors of the Villa Rocha in Hong Kong

Stunning lamps hanged in the dining table is very effective to reveal its luxurious style.Fabulous boldness display from the black colored lamps and curved in the lamps and sofa. Attractive display of the appliances and decors are effectively utilized in the interior. The patterns from the wooden floor harmonize with the different style and colors of these chairs in this round table. Colorful palette and patterns in the house in the living space expose its elegance and charm. Soft and comfy sofa in this area is highlighted with this green plant in the center table.Remarkable textures and patterns are displayed in this wall art that adds sophistication in the house. Flawless cabinets in the kitchen speak of contemporary and hygienic concept.Spacious and well-lighted living space emphasized its modern and charming qualities.Beige and wooden brown color of this bedroom maintains its comfort and stress-free area in the house.Curves and soft effect of the color and its lines highlighted its warm and comfort.Amazing and stress free experience may certainly feel in this bedroom, right? Spacious walk-in closet is also available for the client to arrange his clothing respectively.Take a glimpse of this modern and exceptional view of the powder area in the bathroom. Modern design and style of these two mirrors set in the powder area underlines the neat and clean fixtures.

Categories
Home Decor

Extraordinary and Flawless House Design of the Villa T in Ital

Here’s the two-storey house in the middle of this huge landscape that ensures sustainable elements especially during daytime.    T-shaped building of this house is best viewed from this rich and green landscape in the surroundings.Lines and volumes skillfully illustrate the elegance of the house building. Dark brown color sofa perfectly matches with the white chairs and wooden floors in the living space.Here’s the incredible design and style of the stairs that improves the look of the interior. Looking closely at this staircase, you may see the durable wooden materials utilized here that make this house sustainable.From here, you may also view the second floor of the house. The spacious living space provides a comfortable and cozy zone. Here’s the round and white table set that complements with this red and stainless kitchen space.  See the trendy and efficient fixtures utilized in the kitchen sink that shows hygienic space in the house. From the second level of the house, the client may still take the full advantage of the important areas in the first floor for its glazed frame. You may perceive how big this house is from the different spacious areas in the exterior.When night comes, the interior’s light makes this house visible because of its glazed walls and windows.Volumes and geometrical shape of the house simple but yet amazing house design is presented here in the middle of this landscape are emphasized here.      A very simple but yet an amazing house design is perfectly presented here which is surrounded by the outstanding landscape design.    Let us carefully observed how these vivid lights underline the elegance and unique structure of the house building.      A very huge space for the backyard as well as the garden is enough to keep the remarkable design of the house.

Categories
Home Decor

Sophisticated Architectural Design of Brighton Home in Australia

  The facade of the house is defined by clean lines and shapes that is made from concrete and glass.   The designer wanted to have a connection between indoor and outdoor spaces separated by a glass wall.  The garage is centrally located on the ground floor which has an inimitable design that get the most out of on the corner site.  The entrance has a gallery style walk way where you can display artworks or paintings as wall decor.   The sleek wood flooring of the entrance hallway gives an inviting presentation while the glass walls permit a day and night view from the garden with a pond.  The living room looks formal, a very soothing place for your guests/visitors.    To allow more natural light inside the room it was a better idea to install glasses for walls.  The family room elegantly is furnished with home theater appliances for a more enjoyable bonding time of the family.  The dining room is situated in a place where it can be easily accessed from the outdoor space so that in time of gathering it would not be hard to connect. The kitchen looks neat with the use of marble for the kitchen island. And also the glass backsplash adds a sleek effect on the area.This is the home office. It is an organized place with proper installation of shelves. The master bedroom looks very elegant all though simple appliances are incorporated.    Of course, a closet would not be forgotten inside your homes. It helps you to be more organized with your stuff and things.     The master bath is very spacious, and surely will be a functional space for everybody.  The shower area is separated with a glass, but still provides an ample space for use.This is area will be seen along the entry. The reason why glass walls are installed is to enjoy the view that the garden offer.   The swimming pool is situated at the left corner of the house. It is then isolated with glass fence but it still connects with other outdoor space.   The timber deck is spacious perfect during gatherings or occasions. It offers a grand effect that fits accordingly with the design of the outdoor.

Categories
Home Decor

An Architect’s Passion, A Homeowner’s Aspiration

This is the entry frontage of the house. Sandstone walls, adjustable timber screens that allow the northern sun to filter into the house, steel and concrete slabs are the dominant features of the house frontage. A wooden door opens the place to its indoor space, while, lush of green landscape surround the place. The tropical garden is a characteristic on most houses in Hunters Hill that is already part of their custom. The back side of the house is facing Hunters Hill river plot view. From its outdoor space at the back side of the house, the unobstructed view from the river plot view is achieved, and, it is the very reason on why this outdoor space is open to its fullest through floor-to-ceiling glass windows. Also, a veranda is available to cater more outdoor spaces. An Australian living of great outdoor experience. Other than the scenic view and lush garden landscape from this point, this space is great for outdoor home experience. Amenities such as outdoor dining, barbeque grill, and pizza oven were added for a great outdoor stay. Another great outdoor amenities of this house are this swimming pool. The simple terraces and roof lines of the house give a contrasting feature to this posh swimming pool. For continuous flow and easy access to the different parts of the house, an open planned living room is designed. Oversized windows were concealed in the wall cavity behind the stonework and cabinetry to its left, with this design, the living room looks more spacious and relaxing with its open space to the house, the terrace and the landscape beyond. Timber, stones and glass railings, these three main materials looks great and in good strength for this covered balcony. A lush tropical garden is in the view from the balcony. Slatted timber screens allow the river breeze to filter the indoors.Stone and timber look good together as seen from this photo of the house kitchen. Wood table, gray bench top, white kitchen top and wood cabinetry complement the whole kitchen space. Chic black pendant lights emit a warm glow in the place. From the entry hall to the main living room of the house, a top hung wooden sliding door glides out of the wall cavity to close off a fluid passage. This door when open is completely hidden, yet, when closed, this separates the open living room from the rest of the house.The sliding door provides entry to the stair of the house leading to its upper floor. This glass and timber combined stair provide an uplifting experience. To its left is a French stonemasonry’s recycled sandstone walls. This master bedroom is in its perfect symmetry, while the client skillfully managed their brief, the consultants, and builder in a balanced pair. White ceiling provides a wider space for the room and two pendant lights give off a warm glow in the room, so fitting for a good night rest. This sticks and stone house is designed with a basement. Under it is a car parking, home theatre, workshop area and a wine cellar. This is the custom designed private wine cellar. The centerfold of this wine cellar is a barrel that looks classic and at ease in this calm wine cellar space. While pendant lights and its cognac glass color best fit for a wine cellar.

Categories
Home Decor

Extravagant Features and Style Uncover in Summit House in Beverly Hills, California Our family membe

See how the amazing volumes and geometric figure of the house building and landscape creates a relaxing mood in the exterior. Lighting system applied in the exterior highlighted the luxurious and modern ideas of the house.Lines and textures displayed from the landscape and walls of the house are highly observed here even at night. Glassed material in the frame of the staircase harmonized with the tiled floor from the entrance. White and soft texture of this sofa definitely contrasted the rough texture of the carpet in the center. Here’s the grey sofa with the white center table that fascinatingly show its incredible curves. Spacious interior can incredibly maintain the most important functions and activity area for the members of the client’s family.Dark brown color of this wooden table complements with the round and exceptional style chandelier.Smooth and stainless elements in this kitchen underline its contemporary style and design. From the second level of the house, the client can view the unique and artistic arrangement of the sofa and its center table. Even in the bedroom the designer utilized the grey and white colored theme to complement with the color of the nature.Spacious and functional ideas is set in this bedroom which also allows the client to view the exterior from its glassed walls.    An office space is also graced with this modern equipment to let the client avail of the latest trends and features. Another sports facility is built in one of the rooms in the house for entertainment and relieving their stress. Wines are perfectly arranged in this classy and neat designed wine cellar. Glassed materials harmonized with the wooden and modern fixtures in this spacious bathroom. Take a look at this special space in the bathroom that may certainly provide a relaxing and stress-free zone.Rough textures of the walls harmonized with the smooth and trendy design of the fixtures.Fireplace sets the romantic and exciting space in the pool area which emphasized its charm and superb design.   The pool lights effectively unveil the contemporary and extravagant design of the exterior.

Categories
Home Decor

Renovation of Mark and Rick’s San Francisco Home

One key goal of the house is to add more light into it which is really how the house turned out.

Before, the exterior of the house had a bright spearming green paint and faux white window shutters. After the renovation, the exterior had white cement-board cladding. The glass panels used here let the building breathe and shed water from the rain.What is highlighted in the entryway is an antique bench and a 17 foot long painting with some type.This area was dark but with the renovation, more light were added into it. You can see a sense of playfulness here with the colors of the chairs and artworks. The black area rug with gray polka dots is from a leftover carpeting of a restaurant. The colors connect the space to other areas of the house. One of the favorite spots of the homeowners is the media room with a 14 foot long sofa. The kitchen was once cluttered with an ugly cabinetry. The new kitchen had beautiful and neat cabinetry where a refrigerator was also seamlessly integrated.      I like the colors in the dining area which also featured the couple’s pottery collection.   The guest bedroom has a hotel like feel which is the result of Bacon’s hospitality experience.      On the third floor, you will find the master suite with an almost 360 degrees view of the hills, bay and city.Believe it or not, even the exterior materials are recycled. It used some Carrara marble from a dismantled church altar.